24 redenen om bij Intermax te werken

Werken bij Intermax, oftewel Intermakker worden? Dat wil je. En wel om de onderstaande redenen – in volstrekt willekeurige volgorde.

 1. Al onze medewerkers krijgen een onbeperkt studiebudget.
 2. Intermax is aangesloten bij de Cloud IT Academy. Binnen die Cloud IT Academy werk je een aantal dagen bij ons en volg je daarnaast de duale HBO-opleiding System Network & Cloud Engineering.
 3. Elke vrijdag organiseren we Freewheel Friday voor kennisontwikkeling – omdat we geloven dat je van collega’s altijd kunt leren én vinden dat je af en toe tijd moet krijgen om zaken uit te werken die gewoon interessant zijn.
 4. Als Intermax het financieel goed doet – en dat was de afgelopen jaren steeds het geval – profiteren al onze medewerkers daarvan mee. Hiervoor hebben we een winstdelingsregeling waarbij elke Intermakker (ongeacht zijn of haar functie) evenveel uitgekeerd kan krijgen.
 5. Tegen een kleine eigen bijdrage staat er elke dag vers fruit en een gezonde lunch voor je klaar.
 6. Uitstekende koffie! Daarnaast vind je op ons kantoor verse muntthee en verse gemberthee (mét honing uit de bijenkast van onze CEO)… Kortom, voor de inwendige mens wordt uitstekend gezorgd.
 7. We hebben wekelijks een vrijdagmiddagborrel – die ook echt plaatsvindt.
 8. Sportief aangelegd – of zou je juist liever wat sportiever willen zijn? Sport samen met de Intermakkers! Wij bieden sportschoolfaciliteiten, een sportschoolvergoeding en regelen een hardlooptrainer, om je te motiveren en blessures te voorkomen.
 9. Met een familiedag, eindejaarsevent, zomerbarbecue, OPS-teamweekend, en ga zo maar door, kun je ook buiten het werk om volop socializen met collega’s.
 10. Die collega’s zijn van alle leeftijden, loyaal en ook nog eens gewoon hele leuke mensen.
 11. Intermax heeft twee gave kantoren midden in Rotterdam, op loopafstand van het centraal station. En binnenkort komt er een derde kantoor in Zwolle en een vierde in Utrecht. Jij kiest waar je werkt!
 12. Onze medewerkers werken veel samen met andere teams en hebben veel verschillende klanten, waardoor ze zichzelf zowel professioneel als persoonlijk kunnen blijven ontwikkelen.
 13. Over ontwikkeling gesproken: als onderdeel van de sollicitatieprocedure krijg je een uitgebreide persoonlijkheidstest. Ook krijg je van ons een uitgebreid onboarding-programma, met onder andere de zogenaamde Intermax Blauw-sessies (waar we je alles vertellen over ons bedrijf) en een communicatietraining.
 14. Je krijgt van ons een iPhone en een laptop van de zaak.
 15. Flexibele werktijden zijn bij ons niet meer dan logisch.
 16. Goede ideeën krijgen bij ons de ruimte, en ruimte is er ook voor innovatie. Zoals de Nationale Anti-DDoS Wasstraat – door ons bedacht en ondertussen breed gebruikt. Of wat dacht je van het Skillslab, waar studenten zelf kunnen experimenteren met de technieken waar we mee werken?
 17. Ruime aanbrengpremie – en één keer per jaar mogen de ‘aanbrengers’ samen met hun nieuwe collega als ‘Masters of the Cloud’ ook nog eens vliegen boven Rotterdam!
 18. Overwerk wordt uitbetaald, en voor het draaien van een storingsdienst ontvang je een extra vergoeding.
 19. Bij ons geen last van je rug: een ergotherapeut komt je supersonische bureaustoel instellen en ook komt er regelmatig een stoelmasseur langs.
 20. Binnen onze informele, open bedrijfscultuur hebben we korte lijnen en is er volop ruimte voor eigen initiatieven.
 21. Intermax is onderdeel van de Intermax Group, bestaande uit meerdere bedrijven met verschillende IT-specialismes. Dat betekent een hoop indirecte collega’s waarmee je regelmatig samenwerkt – en uiteraard worden er ook groepsbrede events georganiseerd.
 22. Voldoende plekken om rustig te werken. Zeker op Doorwerkdinsdag, wanneer we een stiltedag hebben.
 23. Wie werkt bij Intermax werkt niet voor een grote anonieme IT-partij, en ook niet voor een start-up. Als middelgrote organisatie zit Intermax hier juist precies tussenin, wat maakt dat er bij ons veel mogelijk is.
 24. Last but not least: Intermax heeft een hele leuke CEO, bij wie je zo kan binnenlopen.