Blog: Niets nieuws onder de zon

21 juli 2014

Groot nieuws vorige week: Rackspace gaat nieuwe managed cloud diensten aanbieden. Ook kondigde de leverancier een nieuw supportprogramma aan. ‘De cloud-markt is enorm in beweging. Klanten zijn op zoek naar een betrouwbare partner met expertise die hun cloud-omgeving moet beheren’, stelde Graham Weston, mede-oprichter en ceo van Rackspace, in een persbericht. Weinig nieuws onder de zon, wat ons betreft. Optimale service en een zeer hoog kennisniveau zijn zaken die wij al jaren hoog in het vaandel hebben staan, bij al onze managed diensten. Het is onze missie organisaties te ontzorgen bij het gebruik van internet en ICT-infrastructuur. Daarvoor maken en houden we applicaties, websites en vestigingen bereikbaar. We verzorgen de realisatie, het beheer en het onderhoud van uw ICT-infrastructuur. Dat houdt niet op na werktijd. Indien gewenst voorzien we u 24×7 van technische ondersteuning. Platforms zijn sowieso altijd schaalbaar, zodat we te allen tijden kunnen inspringen op een veranderende situatie. En dus niet alleen wanneer u het duurste pakket bij ons heeft afgenomen.

Rackspace meent nu onze industrie te herdefiniëren met deze ‘nieuwe’ diensten, ook door klanten aan te sporen belangrijke momenten – denk aan een nieuwe applicatierelease – door te geven, zodat er begeleiding klaar staat. Wederom: geen nieuws. Bij Intermax zoeken we altijd actief de communicatie met onze relaties op, om op tijd op dit soort momenten in te spelen. Business alignment is van het grootste belang voor ons. We geloven dat we ons werk alleen goed kunnen doen wanneer we precies weten wat er bij u, aan de andere kant van de spreekwoordelijke lijn, gebeurt. Daarom heeft iedere engineer hier het besef dat als hij zijn werk niet doet, er misschien wel ergens ziekenhuisapparatuur stopt, of een krant niet kan worden gedrukt. We verdiepen ons altijd in uw business, en adviseren over de architectuur die daar het beste bij past. Dat is geen optie die u kunt kiezen, dat hoort al jaren bij onze dienstverlening. De beveiliging van de gegevens die u bij ons onderbrengt is daar ook onderdeel van. We houden uw gegevens strikt vertrouwelijk, met verschillende technische maatregelen en met een geïntegreerd management systeem rondom informatiebeveiliging.

Ons doel is en blijft u een ICT-infrastructuur aan te bieden waar u nauwelijks omkijken naar heeft. Zodat u zich kunt richten op wat u het beste doet: uw eigen business onderhouden en laten groeien. Daar gaat Rackspace nu dus mee beginnen, en daar gaan wij gewoon mee door.

Intermax Redactie