Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Vandaag precies 25 jaar gelden, op 16 september 1994, stapte de toen 21-jarige Ludo Baauw vol ambitie het kantoorpand van de Kamer van Koophandel in het Rotterdamse WTC binnen. Een handtekening later is de geboorte van Intermax een feit.

Vandaag is dat precies vijfentwintig jaar geleden – een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van het cloudsourcingbedrijf. Wat begon in een kantoorpand van nog geen twintig vierkante meter groeide in vijfentwintig jaar tijd uit tot een ijzersterk bedrijf, dat in 2019 bovendien voor de zevende keer werd uitgeroepen tot ‘Best Workplace’.

Belangrijke veranderingen

En in die afgelopen vijfentwintig jaar bleef het bedrijf zich continu ontwikkelen. Met name in de afgelopen drie jaar is er een hoop veranderd binnen Intermax. Zo werd de focus op gezondheidszorg versterkt – met als doel binnen deze branche marktleider te worden op het gebied van high secure cloudtechnologie. Ook werd de Intermax Academy gestart: een plek waar eigen mensen worden opgeleid op een manier die naadloos aansluit bij de visie en missie van Intermax. Dat Intermax niet alleen in kennis maar ook in omvang grote stappen heeft gezet, blijkt uit de opening van twee nieuwe vestigingen – in Zwolle en in Utrecht. Bovendien werd ook in thuishaven Rotterdam een extra vestiging geopend, wat het totaal aantal kantoren op vier brengt.

Toekomstvisie

Ludo Baauw, oprichter en CEO van Intermax: “Vijfentwintig jaar is natuurlijk niet niks. Hoewel we onszelf al aardig volwassen mogen noemen, zullen we ons voortdurend blijven ontwikkelen. Ook de komende jaren gaan we daar mee door. Daarbij staan onze mensen uiteraard altijd op nummer één.” Ludo vervolgt: “Onze klanten waarderen dat wij snappen hoe belangrijk het voor hen is om ‘always on’ te zijn. We werken vrijwel uitsluitend voor organisaties voor wie de hoogste standaarden gelden op het gebied van beschikbaarheid en veiligheid van data en systemen. Veel van onze klanten zijn actief in de zorg en in de financiële dienstverlening. We trappen daarmee heel bewust niet in de valkuil om alles goed te willen doen voor iedereen – in plaats daarvan kiezen we voor deze duidelijke focus en kunnen we onze toegevoegde waarde bieden. Dat heeft ons gebracht tot de Intermax Group die er nu staat, en waar inmiddels bijna 150 mensen werken. We staan bekend als betrouwbaar, innovatief, proactief en zeer stabiel in onze manier van werken. Daar zijn we supertrots op!”

Inhoudsopgave