Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax, Tchai en The Little Green Bag zijn genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019. Dat maakte wethouder Richard Moti bekend op maandag 7 oktober 2019 op het Stadhuis in Rotterdam.

De jury waardeert Intermax in het bijzonder om de manier waarop het bedrijf invulling geeft aan goed ondernemerschap en stelt Intermax als voorbeeld voor de stad.

De Rotterdamse Ondernemersprijs is een gerenommeerde prijs in de regio Rotterdam. De prijs werd 34 jaar geleden in het leven geroepen op initiatief van Kamer van Koophandel en gemeente Rotterdam om ondernemers te belonen voor goed ondernemerschap. Het evenement inspireert andere ondernemers en promoot de Rotterdamse regio als vestigingsgebied. De jury beoordeelt de deelnemers op grensverleggend ondernemerschap, lef, innovatieve werkwijze en de bijzondere manier waarop ze kansen weten te creëren of de regio benutten.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb, ambassadeur van de Rotterdamse Ondernemersprijs: “Ondernemers zijn gedreven, hebben lef en oog voor zaken; ze zijn de motor van onze economie. Maar al te vaak zijn ze ook bescheiden over wat ze bereikt hebben. Die nuchterheid is typerend voor onze regio, maar de verhalen en ervaringen van deze ondernemers zijn inspirerend en verdienen het om gehoord en beloond te worden. Daarvoor is de Rotterdamse Ondernemersprijs!”

Ludo Baauw, CEO van Intermax Group, is trots op de nominatie. “Intermax is het oudste nog zelfstandige en het meest gecertificeerde cloudsourcingbedrijf van Nederland. Samen met onze klanten bedenken we de allerbeste cloud-IT-oplossingen om mensen optimaal te ondersteunen bij het werk waar ze goed in zijn. Dat we nu – in ons 25e bestaansjaar – zijn genomineerd bevestigt dat we op de goede weg zijn en onderstreept onze leidende positie. Onlangs openden we al een nieuwe vestiging in Zwolle en binnenkort volgt Utrecht. Zo groeien we verder tot een bedrijf dat ook in andere regio’s dan Rotterdam te vinden is. Maar onze wortels liggen in Rotterdam en dat maakt deze erkenning extra speciaal.”

Op 18 november 2019 maakt Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs bekend wie zich de winnaar van de vijfendertigste editie van deze prijs mag noemen. Meer informatie over de genomineerden en de bekendmaking is te vinden op www.rotterdamseondernemersprijs.nl.

Inhoudsopgave