Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

De Intermax Group blijft groeien en slaat nu ook zijn vleugels uit naar de rest van Nederland. Het van origine Rotterdamse bedrijf opende eerder dit jaar een kantoor in Zwolle en heeft met ingang van 1 december een vestiging betrokken in het Courtyard Building in het Utrechtse Papendorp. De nieuwe kantoren zijn onderdeel van de strategie, waarin benaderbaarheid voor met name werknemers centraal staat. Hierna wil Intermax meer kantoren openen.

Met Zwolle en Utrecht erbij heeft Intermax nu vier kantoren. In Rotterdam is het bedrijf al in hartje centrum gevestigd aan het Schouwburgplein en het Kruisplein. CEO en oprichter van Intermax, Ludo Baauw: “We zijn een door-en-door Rotterdams bedrijf, maar onze manier van werken spreekt mensen in het hele land aan. We bedienen daardoor inmiddels klanten uit alle windrichtingen. Omdat we hoe dan ook mensen voorop stellen, willen we zo benaderbaar mogelijk zijn voor iedereen, dus ook mensen in andere delen van het land.”

De kantoorlocaties bieden ook een moderne plek aan de medewerkers van de dochterondernemingen van de Intermax Group, te weten de securityspecialisten van Guardian360, de Azure-goeroes van Gridly en de forensische IT-speurders van NFIR, terwijl dochterbedrijf Bizway begin 2020 de intrek neemt in een splinternieuw kantoor in Bodegraven.

Aantrekkelijke werkgever

Naast het contact met klanten in het hele land, wil Intermax met deze strategie ook zijn aantrekkelijkheid als werkgever verder verhogen. “We willen graag nieuwe Intermakkers verwelkomen die passen bij onze cultuur en onze hoge kwaliteitsstandaard. Maar die hoeven wat ons betreft niet per se naar Rotterdam af te reizen. Wie wel graag op kantoor werkt, maar dan op een locatie elders in het land, willen we deze flexibiliteit bieden dankzij de werkplekken op onze nieuwe vestigingen”, zegt Baauw. “We doen er alles aan om onze collega’s in staat te stellen te excelleren. En in de file staan, dat gunnen we natuurlijk niemand”, knipoogt hij.

De betrokkenheid bij zijn medewerkers is typerend voor Intermax, dat al meerdere malen een zeer hoge notering behaalde in de lijst Best Workplaces van Great Place to Work. Bij de Intermax Group werken in totaal 160 mensen. Zowel het personeelsbestand als de omzet groeiden het afgelopen jaar met ruim 30 procent. De uitbreiding van het bedrijf valt samen met het 25-jarig bestaan van Intermax dit jaar.

Inhoudsopgave