Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 1.000 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Calypso aan het Kruisplein 478 – 488 te Rotterdam.

Ludo Baauw, algemeen directeur Intermax Group: “We zijn heel erg blij met deze nieuwe uitbreiding van onze kantoorruimte. Enkele jaren hebben we een nieuw pand aan het Schouwburgplein betrokken, maar we groeien zo hard dat een tweede vestiging noodzakelijk werd. Toen we begonnen met het zoeken van nieuwe kantoorruimte vonden we het erg belangrijk dat onze vestigingen op steenworp afstand van elkaar zouden zijn, zodat onze Intermakkers dichtbij elkaar konden blijven. Dat is gelukt!”

De Calypso is een multifunctioneel kantoorgebouw middenin het Central Business District van Rotterdam. Het woon-/werkcomplex in het hart van de stad wordt gekenmerkt door de gedeeltelijk rode kleur en beschikt over high-end kantoorvloeren. Daarnaast is de ligging zeer aantrekkelijk doordat het gelegen is op loopafstand van het Centraal Station.

Bureau Belnem trad tijdens dit traject op namens Intermax. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder Forma Netherlands II B.V.

Inhoudsopgave