Intermax is Microsoft Cloud Service Provider

23 oktober 2016
Intermax redactie

Intermax is onlangs getransformeerd tot Intermax Cloudsourcing. Dat houdt in dat wij buiten onze eigen Intermax Cloud - die een ongekende beschikbaarheid en performance heeft - ook geïntegreerde Public Cloud services aanbieden. Daarnaast leveren we al sinds jaar en dag flexibele licenties van onder andere Microsoft. Die zaken vloeien nu samen in een nieuwe samenwerking tussen Intermax en Microsoft: we zijn officieel Microsoft Cloud Service Provider geworden!

De samenwerking met Microsoft zorgt ervoor dat we onze diensten en complexe infrastructuren indien gewenst voor onze klanten kunnen integreren in één passende hybride cloudoplossing. Efficiënt. Helder. En allemaal met een vast aanspreekpunt: Intermax. We ontwerpen de juiste architectuur die bij uw IT-toepassingen hoort en past, en die bovendien voldoet aan alle (wettelijke) voorwaarden. De combinaties van bestaande private en public clouds worden door de samenwerking met Microsoft volledig ondersteund.

We helpen op deze manier onze klanten bij de transitie naar de cloud. Dat doen we met voldoende middelen, aanvullende back up, ondersteuning, beveiliging en met 1 heldere factuur met bewaking van de kosten. Hopelijk bieden we zelfs inspiratie, en geven we onze klanten het vertrouwen over te stappen naar de cloud, en te kiezen voor cloudsourcing!