Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax Cloudsourcing heeft de vierde plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2018 van Nederland. De lijst is samengesteld op basis van onafhankelijk empirisch onderzoek van Great Place to Work®.

De hoogst scorende organisaties worden jaarlijks onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Gisteravond werd de lijst van 2018 bekendgemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een online vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen, mogen een jaar lang de titel ‘Best Workplace’ voeren.

Er wordt gemeten op 5 verschillende dimensies: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Intermax scoort op alle dimensies boven de 95% aan positieve antwoorden. Het gemiddelde van de positieve antwoorden op alle stellingen lag bij Intermax op 96%, een sterke score in vergelijking met het landelijke gemiddelde van 82%. Op de stelling ‘Alles overziend, vind ik ons bedrijf een echte Great Workplace’ antwoordde 98% van de medewerkers positief.

Sterke bedrijfscultuur behouden

“De scores van dit jaar stemmen ons trotser dan ooit,” vertelt Ludo Baauw, algemeen directeur van Intermax. “We doen nu al enkele jaren mee aan het onderzoek van Great Place to Work® Nederland, maar we zaten nog niet eerder in de categorie Medium Workplaces. Dat vonden we best spannend.”

De vierde plaats toont volgens Baauw aan dat Intermax de positieve bedrijfscultuur en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers ondanks de forse groei heeft behouden. “Dat is cruciaal, want zonder die medewerkers zijn we niets,” aldus Baauw. “Zij moeten bij ons het allerbeste uit zichzelf kunnen halen. Alleen zo kunnen wij het beste en gaafste cloudbedrijf van Nederland zijn.”

Vervolgstudie voor extra diepgang

Carola Machwirth (Manager Human Resource & Development bij Intermax) legt uit dat Intermax in 2017 naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek zelf een vervolgstudie deed onder medewerkers. Dat resulteerde in acties die direct werden uitgevoerd of op de roadmap voor 2018 kwamen te staan. “Ook dit keer zullen we collega’s vragen om wat dieper op de resultaten in te gaan,” aldus Machwirth. “Hun rechtstreekse feedback is onze belangrijkste informatiebron om onze bedrijfscultuur sterk te houden en deze verder te ontwikkelen.”

Inhoudsopgave