Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax heeft met trots de Growth Star Award MSP van ESET in ontvangst mogen nemen.

Het bedrijf kreeg de award digitaal uitgereikt tijdens de ESET Champion Awards 2019, die op 22 april 2020 plaatsvonden via LinkedIn. Andere genomineerden voor de award waren Van Essen ICT en Plus Automatisering.

De ESET Champion Awards worden elk jaar door ESET uitgereikt aan IT-partners die de missie van ESET delen, namelijk Nederland veiliger maken. Intermax en ESET zijn partners sinds maart 2019 en werken samen om organisaties bewuster en veiliger te maken op het gebied van security.

Ludo Baauw, CEO van Intermax: “De winst van de ESET Growth Star Award MSP onderstreept de groei die wij hebben doorgemaakt met de ESET-producten in ons portfolio. Zonder onze Intermakkers hadden we deze award echter niet gewonnen. Zoals Dave Maasland, CEO van ESET, het zo mooi verwoordde, hebben zij geholpen de ziekenhuizen die wij ondersteunen, juist in deze tijd, overeind te houden. Bedankt voor jullie inzet.”

De uitreiking bekijken kan via deze video.

Meer informatie over het partnership tussen ESET en Intermax is hier te vinden.

Inhoudsopgave