Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax heeft VMware’s Most Promising Cloud Partner of the Year Award ontvangen. De organisatie werd erkend tijdens de VMware Partner Awards 2020, die plaatsvond op 13 februari 2020. Andere genomineerden voor de award waren onder meer KPN, Simac en Equinix.

Ludo Baauw, CEO van Intermax: “Wij zijn enorm vereerd met deze benoeming. Om na ruim 25 jaar nog steeds als veelbelovend te worden gezien, betekent dat wij nog altijd een innovatieve speler zijn. Dit is een echte teaminspanning tussen onze partners bij VMware en het fantastische team Intermakkers!”

Intermax wint VMware Most Promising Cloud Partner of the Year Award
Henry Godwin – Director Cloud Providers Business Northern EMEA VMware , Herwin Jan Steehouwer – Directeur Business Development Intermax, Ludo Baauw CEO Intermax, Gunar Nijenhuis – Cloud Aggregator Manager VMware.

Als VMware Service Provider levert Intermax clouddiensten van VMware als onderdeel van de dienstverlening. De flexibiliteit en schaalbaarheid van deze clouddiensten heeft Intermax in staat gesteld om onder andere de HealthCloud te ontwikkelen, een oplossing die zorginstellingen helpt de kosten van hun ICT-infrastructuur te beheersen.

De HealthCloud is een volledig Nederlandse oplossing die de IT-organisaties van zorginstellingen de mogelijkheid biedt te blijven functioneren zoals ze gewend zijn. Bovendien kunnen zij dankzij de HealthCloud langzaam richting cloudtechnologie groeien, zonder dat hiervoor grote investeringen gedaan hoeven te worden.

Inhoudsopgave