Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

22 februari 2021
Intermax redactie

Intermax is op vele fronten actief om een professionele, betrouwbare en vooral ook duurzame dienstverlener te zijn op het gebied van Cloud Services voor vitale sectoren, overheden en gezondheidszorg. Buiten de NENISO26000 werkt Intermax bij het verlenen van haar diensten volgens de ISO 27001:2013 en NEN7510:2011 normen. Dat wil zeggen dat wij op een groot aantal vlakken ons houden aan de aanbevelingen en eisen die in deze normen zijn beschreven. De norm wordt ook wel de ‘Code voor Informatiebeveiliging’ genoemd. Deze norm wordt in de zorgbranche NEN7510 genoemd, die voor bijna 100% gelijk is aan ISO27001

Buiten ISO27001 zijn wij ook gecertificeerd volgens ISO9001 (Kwaliteitsmanagement) en ISO14001 (Milieumanagement) en ISO22301 (Business Continuity Management). Ook hebben wij een ISAE3402 Type 2 verklaring, de opvolger van SAS70, evenals een SOC2 verklaring. Dit zijn zogenaamde ‘derdenverklaringen’ of TPM’s, waarbij een onafhankelijke registeraccountant een oordeel geeft over de interne organisatie, automatisering en het risicomanagement hieromtrent. Intermax bezit ook een derdenverklaring ten behoeve van het mogen hosten van applicaties met een DigiD koppeling.
De diensten die Intermax biedt zijn gericht op beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Veel van onze
klanten vinden uptime, bereikbaarheid, backup en beveiliging heel erg belangrijk. Hoewel veel diensten
standaard een hoge mate van beschikbaarheid en vertrouwelijkheid hebben, kunnen uitgebreidere
maatregelen (die onze standaardvoorzieningen te boven gaan) noodzakelijk en gewenst zijn.
Bij dit alles trachten we zo maatschappelijk verantwoord en duurzaam mogelijk te werken.

Bekijk hieronder ons nieuwe certificaat en wat wij als Intermax doen om zo maatschappelijk verantwoord en duurzaam mogelijk te werken!

iso26000-zelfverklaring-intermax-group-bv-v1.3-2.pdf