Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Met die quote begon Ludo Baauw zijn presentatie in april op de beurs Zorg & ICT. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is de HealthCloud gelanceerd. Deze oplossing is specifiek voor en met zorginstellingen ontwikkeld, en daar zijn we trots op!

Intermax is al bijna 25 jaar actief in de zorgsector. We weten dat snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid essentiële onderwerpen zijn voor veel zorginstellingen. De HealthCloud hebben we ontwikkeld op verzoek van én naar de wensen en eisen van de zorgsector. Zorginstellingen kunnen klein starten en cloudtechnologie inzetten als flexibele schil voor hun organisatie of juist direct de volledige omgeving door ons in beheer laten nemen.

Belangrijk om te noemen is dat u hierbij niet vastzit aan langlopende contracten. U betaalt naar gebruik en kunt maandelijks op- of afschalen. Misschien heeft u bijvoorbeeld voor een groot onderzoek tijdelijk capaciteit nodig. Dit kan gemakkelijk gerealiseerd worden binnen de HealthCloud. Na afloop van het onderzoek kan daarna eenvoudig weer afgeschaald worden naar het oude niveau (en betaalt u alleen voor wat u heeft afgenomen).

Veiligheid voor alles

Er is nog steeds angst voor ‘de cloud’. Twijfel over veiligheid is daar een belangrijke oorzaak van; de cloud zou niet veilig kunnen zijn, zeker niet voor gevoelige data als patiëntgegevens. Uiteraard is inbinden op veiligheid binnen de zorg geen optie. Daarom zijn we een paar jaar geleden volledig gaan focussen op security in combinatie met hybride en private clouds. Dat noemen we ook wel ‘purpose built clouds’. We kijken naar wat de klant nodig heeft, wat ze precies met hun IT proberen te bereiken en welke eisen er zijn op het gebied van veiligheid en regelgeving. Op basis daarvan bouwen we dan een hybride of private cloud, speciaal voor die doelgroep. De HealthCloud is daar een perfect voorbeeld van en is bovendien gecertificeerd volgens de hoogste standaarden.

Focus op de zorg

Wij geloven dat u door het inzetten van de HealthCloud meer ruimte krijgt om te kunnen focussen op het ondersteunen van de zorgprocessen, en daarmee het slimmer inzetten van IT in de zorg. IT’ers binnen ziekenhuizen kunnen op deze manier nog meer van waarde zijn voor slimmere en betere zorg. Dat is ook de kern van de HealthCloud, een veilige omgeving die slimmere en efficiëntere inzet van IT in de zorg mogelijk maakt.

Kortom, cloudtechnologie biedt uw zorginstelling juist grote voordelen. De juiste cloudoplossing voor uw zorginstelling kan niet alleen betaalbaar, schaalbaar en veilig zijn, het kan u ook helpen te voldoen aan wet- en regelgeving. Benieuwd naar hoe we dat bij andere zorginstellingen al gedaan hebben? We vertellen u er graag meer over!

Inhoudsopgave