Noordwest Ziekenhuisgroep verlengt samenwerking met Intermax

19 april 2022
Intermax redactie

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft deze week de samenwerking met managed IT-servicesbedrijf Intermax verlengd met vijf jaar. De IT-omgeving van alle locaties van Noordwest Ziekenhuisgroep blijft daarmee ondergebracht op de - speciaal voor de zorgsector ontwikkelde - Intermax HealthCloud. Ook heeft Intermax alle cloud-werkplekken binnen Noordwest Ziekenhuisgroep in beheer. Het eerste contract werd drie jaar geleden afgesloten.

De solide en snelle infrastructuur - met zeer hoge beschikbaarheid - van de Intermax HealthCloud zorgt ervoor dat applicaties en data optimaal beschikbaar zijn voor alle medewerkers. Jurgen Sernee, lid raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep: “De zorg wordt steeds complexer, de technologie ontwikkelt snel en onze afhankelijkheid van IT neemt toe. Noordwest Ziekenhuisgroep kan niet zonder een stabiele en schaalbare ICT-infrastructuur. Onze medewerkers moeten snel en flexibel kunnen werken, maar het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat we werkprocessen - en de daarbij benodigde IT - snel kunnen aanpassen aan veranderende strategie of marktvraag. We zijn blij dat we de goede samenwerking met Intermax kunnen verlengen.”

Borgen digitale continuïteit en veiligheid centraal
Sander Winthagen, managing director Intermax: “Het is onze missie de digitale continuïteit en veiligheid van cruciale maatschappelijke organisaties - zoals Noordwest Ziekenhuisgroep - te realiseren en te borgen. We willen daarbij altijd een langdurige en duurzame relatie met onze klanten opbouwen. Daarom vinden we het belangrijk om onze klanten écht te begrijpen, door oog te hebben voor zowel de techniek als de menselijke kant van ons werk – zij moeten veilig en snel kunnen werken. Dat Noordwest Ziekenhuisgroep nu ons contract verlengt met 5 jaar is voor ons daarom een grote blijk van vertrouwen, waar we enorm trots op zijn.”