Onegini

De opdracht

Onegini was op zoek naar een multi-tenant cloudomgeving voor OneGini Connect. Intermax biedt Onegini een private cloudomgeving die voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Bovendien voorziet Intermax Onegini van belangrijke architectonische en infrastructurele adviezen, met het doel een IT-systeem te realiseren dat schaalbaar en secure is en een optimale performance biedt. Uiteraard zorgt ook Intermax te allen tijde voor compliancy met wet- en regelgeving. Op deze manier kan Onegini zich volledig focussen op haar klanten, en op de ontwikkeling en het beheer van de software.    

Onegini is een toonaangevend security softwarebedrijf, actief in de Consumer Identity Access Management (CIAM) industrie. Het bedrijf biedt Onegini Connect aan: een snelle, veilige en simpele social-login oplossing voor de financiële dienstverlening en verzekeringsindustrie. Door gebruik te maken van een social media account (Facebook, Google, Linkedin) kunnen klanten gemakkelijk en veilig inloggen bij de apps en online platforms die gebruik maken van Onegini Connect.

Een bijzondere eigenschap van Onegini Connect is dat het ontwikkelaars van apps en online platforms de mogelijkheid geeft binnen zeer korte tijd AVG- en GDPR-compliant te worden. Dat doet het bedrijf door er constant voor te zorgen dat het platform voldoet aan de laatste wetgeving en compliancy-eisen.   

Onegini Connect biedt op deze manier (aantoonbare) optimale veiligheid, gecombineerd met een aangename user experience. Daarnaast is de constante stabiliteit die de oplossing biedt van het grootste belang.

De voordelen voor Onegini

De oplossing biedt de volgende voordelen:

  • 24/7 analyse en beheer
  • Hoogste niveau van beveiliging
  • Optimale beschikbaarheid
  • Single sign-on oplossing
  • Data per klant gescheiden
  • Anti-DDoS beveiliging (NaWas)
  • ISO 27001, ISO 9001, ISO 20000, ISO14001, ISAE3402 type II en NEN7510 gecertificeerd
  • Oplossing voldoet aan de wettelijke bewaarplicht voor financiële data

Wat wij hebben gedaan

Voor OneGini heeft Intermax een multi-tenant SaaS-platform opgezet. Op dit platform worden meerdere Onegini klanten bediend, die elk hun eigen gebruikers hebben. Optimale performance en beveiliging zijn kernwoorden voor het platform, dat is geplaatst op de Intermax Cloud.

Tjitse Kooistra
Business Developer