Cloudengineer met Infra / Network expertise

Werken bij Intermax Cloudsourcing want..
wij geloven dat jouw carrière de sleutel is tot ons succes! De ontwikkelingen in onze branche gaan snel dus het is van belang dat jij dat bijhoudt om te werken aan jouw eigen employability en om te zorgen dat we onze klanten de oplossingen met visie op de toekomst aanbieden. En bovendien maakt dat werken leuk!

Intermax Cloudsourcing is officieel een “Great Place To Work”. Dat zegt iets over onze cultuur en de trots van onze mensen op ons bedrijf. Onze gedeelde passie is internet. De manier waarop wij communiceren, onderling en naar de klant, is open, de sfeer is informeel en direct.

We verwachten dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen.

Naast hard werken ondernemen we veel gezamenlijke activiteiten.  Zo organiseren we regelmatig een familiedag, een ouderavond, einde-van-de-zomer BBQ enz.. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.

De functie
Voor één van onze klantenteams zijn wij op zoek naar een collega Cloud Engineer met expertise op het gebied van Infrastructure en Networking. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het installeren en beheren van firewalls, switches, routers en de virtuele infrastructure. Je doet dit voor zeer veel verschillende (klant-)omgevingen. Bij jouw werkzaamheden horen onder andere  het oplossen van incidenten en systeemstoringen (je wordt verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van diensten). Daarnaast participeer je in projectteams.

Niveau van de functie
•HBO werk- en denkniveau
•minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie, liefst binnen de hostingbranche
•vraagstukken op uitdagend niveau: jij bent in staat om complexe IT-vraagstukken op zowel strategisch als operationeel niveau op te lossen
•het schakelen tussen de vele klantomgevingen ervaar je als een uitdaging en prettige afwisseling
•continue persoonlijke ontwikkeling: binnen jouw vakgebied haal je alles uit de kast om je kennis op peil te houden
•communicatie op hoog niveau:  je denkt proactief mee en houdt rekening met de situatie van de klant bij het communiceren van wensen en problemen en bij het afhandelen van problemen en  verzoeken
•je legt verantwoording af aan de teammanager.

Persoonlijke kenmerken
•je bent gemotiveerd, enthousiast en initiatiefrijk
•je bent communicatief en extravert
•je bent representatief en klantgericht
•je bent accuraat en doelgericht
•je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
•je wilt graag kennis delen met je collega’s en je hebt plezier in het coachen van junior systeembeheerders
•je bent bereid om piketdiensten te lopen
•je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
•het liefst ben je in bezit van een rijbewijs
•wonend in de regio Groot Rotterdam

Technische competenties
Uitgebreide kennis en ervaring met Firewalls, VPN, VMWare, Vsan,  L1, L2 & L3 Networking, Storage & Backup zijn belangrijk. Het is een pré als je ook ervaring met Microsoft Azure e/o Amazon Web Services (AWS) hebt.

Wat wij bieden
Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. De nieuwe medewerker krijgt de gelegenheid om zich sterk te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

Werving
Voor deze functie organiseren wij in samenwerking met HnR de wervingsdag “Masters of the Cloud”. Op deze dag ontmoet Intermax de kandidaten die door HnR geselecteerd zijn. Deze kennismaking zal op een verrassende manier gebeuren waar we verder nog niets over verklappen. De filosofie achter deze werkwijze is dat we eerst kiezen voor de persoon en daarna kiezen op CV.
Indien je geïnteresseerd bent nodigen we je uit om een kort motiverend schrijven en jouw CV te richten aan Lois Willems; lois@h-nr.nl.

Overal waar “hij” staat kan uiteraard ook “zij” worden gelezen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Comments are closed.