Uw CS-Zorgportaal
klaar voor de toekomst

Uw CS-Zorgportalen zijn essentieel voor uw organisatie én uw patiënten. Het is van het grootste belang dat alle data uit het HiX EPD altijd veilig en toegankelijk is. Bovendien moeten voor 1 mei 2024 uw CS-Zorgportalen van SharePoint gemigreerd zijn naar een Kubernetes-omgeving. Dat vraagt om een IT-oplossing van het hoogste niveau. Maak kennis met Zorgportaal-as-a-Service (ZaaS) van Intermax en ontdek De Intermax Manier.

Veilig en schaalbaar Kubernetes Zorgportaal

De ZaaS-dienst van Intermax biedt veiligheid, integriteit en beschikbaarheid van de CS-Zorgportalen en HiX Applicatie Services. We richten de ZaaS-omgeving in, verzorgen het technisch beheer en ondersteunen bij audits. Onze jarenlange ervaring met CS-Zorgportalen zorgt ervoor dat we uw zorgprocessen écht kennen.

Intermax levert al bijna 30 jaar onafhankelijk de meest betrouwbare IT-oplossingen voor organisaties die cruciaal zijn voor onze maatschappij. Onze mensen brengen IT-diensten en techniek tot leven. Dat doen zij met een bijzondere mentaliteit: De Intermax Manier. Zo maken we uw CS-Zorgportalen klaar voor de toekomst.

Meer over De Intermax Manier

  • Uitgebreide kennis van care- en cure-markt waardoor we u volledig kunnen ontzorgen in het inrichten en beheren van uw CS-Zorgportalen.
  • Uw data altijd in Nederland.
  • Veel Kubernetes-ervaring en -kennis aanwezig.
  • Meest gecertificeerde managed service provider van Nederland.
  • 100% Nederlandse en onafhankelijke partij.

Meer weten over ZaaS van Intermax

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier? 

Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina's meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen: