Oplossingen

CCS Level

CCS is marktleider binnen de verzekeringsmarkt als het gaat om software en al jaren een gevestigde naam voor veel verzekeringsmaatschappijen.

Met Level biedt CCS een geavanceerd software systeem met uitgebreide functionaliteiten toegespitst op de verzekeringssector. Van claimmanagement, polisadministratie tot risicomanagement.

Met de software van CCS kunnen verzekeraars en adviseurs zich focussen op hun klant en op groei ipv op automatisering en bedrijfsprocessen. Het is een integrale oplossing waardoor organisaties efficiënt kunnen werken en dankzij de constante ontwikkeling is het systeem ook altijd actueel in een snel veranderende markt.

Voor wie is Level interessant?

Level is voor diverse disciplines binnen de verzekeringsmarkt interessant.

  • verzekeraars
  • grote volmachtbedrijven
  • beursmakelaars
  • intermediairs

Valt u onder één van deze disciplines dan bent u meer dan welkom om contact op te nemen en vrijblijvend met één van onze experts te brainstormen over de mogelijkheden.

Uit ervaring weten we dat een applicatie beheren binnen de verzekeringswereld een stuk meer vraagt ten opzichte van andere branches vanwege de gevoelige data die er beschermd moet worden. Daarnaast wilt u een organisatie goed kunnen managen en tijd kunnen besteden aan uw klanten in plaats van elke dag bezig te zijn met het in de lucht houden van uw applicaties.

Intermax en CCS Level

Op het moment dat u voor Level hebt gekozen is beheer en onderhoud vaak het volgende vraagstuk. Wie gaat deze applicatie beheren en hoe zorgen we ervoor dat Level altijd en overal werkt? Dat vraagstuk kunt u prima bij Intermax neerleggen.

Wij leveren al jaren de aanvullende dienstverlening van Level zodat de software altijd operationeel is. Dankzij onze kennis en ervaring met Level zijn wij bij uitstek de geschikte partner omtrent Level hosting, beveiliging, back-up en monitoring. Afhankelijk van de wensen van onze klanten bekijken we welke oplossing het beste aansluit in combinatie met Level.

Nu, in combinatie met onze dienstverlening, is er een ideale oplossing beschikbaar om Level in de cloud te beheren. Op deze manier is het geavanceerde systeem van CCS ook nog eens overal beschikbaar.

Voor meer informatie over wat Intermax voor u kan betekenen op het gebied van Level kunt u contact met ons opnemen.