DigiD TPM

Als organisatie wilt u wellicht uw klanten of medewerkers online toegang bieden tot bepaalde documenten of dossiers. Om die gegevens te ontsluiten is er dikwijls een koppeling met DigiD nodig. Dat is een intensieve en dure activiteit. Een DigiD-koppeling via een DigiD TPM (Third Party Mededeling) kan veel tijd en kosten schelen.

Wanneer uw leverancier in bezit is van een DigiD TPM kan u dit veel zorgen uit handen nemen. De scope waar u zelf aan moet voldoen bij een DigiD-audit wordt namelijk kleiner, omdat uw leverancier verschillende zaken verzorgt. Intermax is in het bezit van een DigiD TPM en ontzorgt u graag op dit gebied.

Op deze manieren kan onze DigiD TPM u ontzorgen:

Doorvoeren en testen van wijzigingen (voordat deze in productie worden genomen). – Intermax maakt gebruik van ITILv3 voor het volledige supportproces. Wijzigingsaanvragen worden bijgehouden in calls, welke voor u inzichtelijk zijn in ons klantenportal.

Gebruik van een hardeningsproces voor de DigiD TPM. – Met hardeningtechnieken maken we het kwaadwillenden moeilijker uw website of applicatie aan te vallen. We bieden basale security hardening aan bij installatie en configuratie van uw omgeving. Dit is op verzoek uit te breiden naar aanvullende diensten op dit gebied.

Aanwezigheid van een patchmanagementproces voor de DigiD TPM. – Wij kunnen het patchmanagementproces voor u verzorgen. De nieuw beschikbare patches worden dan maandelijks geïnstalleerd. Kritieke patches worden indien gewenst na release binnen 24 uur geïnstalleerd.

Periodieke penetratietests en vulnerability assessments. – Wij bieden zowel penetratietesten als vulnerability assessments aan. Guardian360, ons centrale security platform, kan dagelijks uw omgeving scannen en zo snel afwijkingen en kwetsbaarheden opsporen.

Zo maakt Intermax uw DigiD audit makkelijker:

Andere zaken die de DigiD-audit voor u makkelijker maakt omdat wij beschikken over een DigiD TPM:

  • Door middel van VLAN’s kan productie- en beheerverkeer van elkaar worden gescheiden.
  • Intermax kan u helpen bij het gebruik van Intrusion Detection Systemen (IDS).
  • Met audit trails kunt u actieve controle uitvoeren op het logging proces. Hierbij worden logfiles opgeslagen op een externe locatie.
  • Intermax heeft een uitgebreid informatiebeveiligingsbeleid waarin organisatierollen, bevoegdheden inzake preventie, detectie en response zijn vastgelegd.