Oplossingen

EPD beveiligen

Naast dat informatie altijd beschikbaar moet zijn, moet het veilig staan. U moet er niet aan denken dat een elektronisch patiëntendossier (EPD) in de verkeerde handen komt, om welke reden dan ook. Of dat uw applicatie even niet werkt. Nu de afhankelijkheid van internet en de cloud groeit neemt de behoefte aan beschikbaarheid, veiligheid en juistheid van data toe.

Wij geloven dat beveiliging van uw kostbare data “basishygiene” is. Iedereen moet er vanuit kunnen gaan dat een EPD beschermd en bewaakt wordt. Daarom helpen wij onze klanten om continu zicht te houden op gegevens. Met scans, tests, beveiliging en 24-uurs bewaking. Vanuit een goed geoutilleerd Security Operations Center (SOC). Waar echte hackers werken die weten wat er mis kan gaan.

Bescherming van gegevens

Bescherming van gegevens vindt niet meer plaats door er een grote muur voor te zetten. Kwetsbaarheden komen niet meer alleen van de “boze buitenwereld”, maar steeds vaker ook van binnenuit. Daarom hebben wij Guardian 360 ontwikkeld. Dat houdt in dat we van buiten naar binnen beveiligen, maar ook van binnenuit de boel controleren. Met heldere, eerlijke rapportage. Waar in normaal Nederlands te lezen is wat er beter kan. En alarmsystemen die alleen af gaan wanneer nodig.

We stoppen niet bij het rapporteren van wat beter kan, we werken er ook actief aan mee. Door heldere adviezen of proactief ingrijpen. Onze Security Engineers (een mooi woord voor ‘eerlijke hackers’) houden dag en nacht de ontwikkelingen bij. Zo komen er elke maand naar schatting 500 nieuwe bedreigingen bij. Wij zien het als ons werk om hier slimme afweermechanismen bij te bedenken.