Oplossingen

Huidige omgeving naar de cloud

Snel inspelen op de markt en flexibel omgaan met organisatieveranderingen is in de ICT van het grootste belang. Cloud computing is een technologische innovatie die IT-professionals in staat stelt hier daadkrachtig op in te spelen. Intermax past deze state-of-the-art technologie veelvuldig en met groot succes toe. Als geautoriseerd VMware Service Provider kunt u rekenen op snelheid, de hoogste graad van beveiliging en betrouwbaarheid. Wanneer uw applicaties en webtoepassingen via Intermax draaien bent u verzekerd van zeer hoge beschikbaarheid, optimale veiligheid en 24-uurs service en ondersteuning.

De kern van onze oplossingen bestaat uit het samenstellen van de ideale mix in cloudtechnologie. Dat noemen we Cloudsourcing: we kijken welke combinatie van private cloud, hybride cloud en public cloud het beste bij u past. We verzorgen het ontwerp van de complete architectuur, selecteren de benodigde cloud computing capaciteit en nemen het beheer van de uiteindelijke ICT-infrastructuur voor onze rekening.

Onze clouddiensten zijn gebaseerd op schaalbare en veerkrachtige platforms die over verschillende locaties gesitueerd zijn. Op deze wijze kan snel op veranderende behoeften worden ingespeeld. U verwacht immers een solide en prestatiegerichte infrastructuur. Intermax maakt deze op maat voor u. Dankzij onze jarenlange expertise op dit gebied sluit Cloudsourcing van Intermax naadloos aan bij uw organisatie, ongeacht de branche en omvang.