Oplossingen

Managed Hybrid Cloud

Intermax levert private, publieke en hybride managed hosting oplossingen vanuit onze uitstekend beveiligde datacenters in Nederland en de public cloud. Onze managed hybrid cloud oplossingen zijn altijd afgestemd op uw specifieke situatie en voorzien van optimale ondersteuning.

Uw eisen voor de omgeving zijn leidend voor de architectuur. Ons doel is altijd ervoor te zorgen dat u zich kunt richten op waar u het beste in bent: uw eigen businessproces. We verzorgen voor u het beheer en de monitoring van alle diensten – volledig cross cloud – en garanderen daarbij 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste dienstverlening. Mede dankzij onze Service Level Agreements weet u exact wat u van ons kunt verwachten.

Waarom kiezen voor de Intermax managed Hybrid cloud

  • Optimale flexibiliteit – Combineer het beste van de public en private cloud en creëer een flexibele hostingomgeving die met u meegroeit.
  • Eenvoudig schaalbaar – Vanuit de virtual en dedicated servers van de Intermax Secure Cloud kunt u eenvoudig tijdelijke extra capaciteit inzetten en flexibel op- en afschalen.
  • Wereldwijd bereikbaar – Uw hostingomgeving is waar dan ook ter wereld optimaal bereikbaar dankzij geografische loadbalancing.
  • Kostenbesparing – U betaalt alleen wat u gebruikt en bespaart op hardware, stroom, (server)ruimte en licenties.
  • Veilig – Met technieken van marktleiders als Fortinet, VMware en HP worden uw bedrijfskritische gegevens, sites en applicaties optimaal beschermd.

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren, migreren en onderhouden van uw eigen managed hybrid cloud? Neem dan contact met ons op door het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina in te vullen.