Oplossingen

Mobile Device Management

Intermax biedt naast cloud oplossingen ook de Xen Mobile MDM (Mobile Device Management) oplossing aan, om uw bedrijf de volgende stap in computing en flex-werken te laten maken. Mobile device management is de technologie (ook wel bekend als Enterprise mobility management) waarbij het mogelijk wordt om devices te beheren en standaardinstellingen op alle devices door te voeren. MDM levert u daarnaast ook vele andere voordelen op, die we hieronder toelichten. Intermax helpt u om op de beste wijze een Mobile Device Management solution te implementeren en beheren. Intermax is uw partner als u op zoek bent naar de beste service.

Voordelen MDM

Intermax levert u een MDM oplossing met zeer uitgebreide functies, welke uw bedrijf op meerdere fronten voordelen oplevert. Een aantal voordelen van Mobile Device Management zijn:

  • U rolt snel en veilig nieuwe mobiele devices uit. Apparaten hoeven hierbij niet fysiek langs de supportdesk te komen.
  • Mogelijkheid bestaat om, indien gewenst, veilig en efficiënt BYOD (bring your own device) te introduceren.
  • Standaardisatie van gebruikersinstellingen op telefoons en tablets is mogelijk tot op app-niveau. Dit zorgt voor een directe reductie van de tijd die wordt besteed op de supportdesk.
  • Direct positief effect op securityniveau, door het centraal implementeren van bestaande en nieuwe security policies.
  • Het is mogelijk op afstand bij diefstal of vermissing te wissen. Hiermee wordt het risico op dataverlies verminderd.
  • Centraal uitrollen van nieuwe applicaties met de bijbehorende instellingen gaat gemakkelijk en snel.

Waarom Mobile Device Management van Intermax?

Door onze jarenlange ervaring met vele marktleiders zoals Citrix, HP, Fortinet en VMware en onze hoge servicegerichtheid, zijn wij bij uitstek uw partner voor Cloudsourcing oplossingen. De oplossingen van Intermax lopen van private cloud tot en met MDM en nog vele andere oplossingen daartussen.