Ons Management Team

Foto vlnr: Carola Machwirth, Patrick Jansen, Henk Nijland, Alexander Bos, Herwin Jan Steehouwer, Ludo Baauw, Niels Ardts

Het Management Team van Intermax Cloudsourcing bestaat uit oude rotten in het vak met een jonge honden-mentaliteit. Alle afdelingen (Operations, Business Development, HR, Finance en R&D) zijn vertegenwoordigd in het team. Dat vinden we belangrijk, want een van onze belangrijkste taken is het laten excelleren van onze Intermakkers. Mensen zijn immers ons grootste kapitaal, dus daar zorgen we uitstekend voor.

We houden van een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie wordt gewogen. Klanten krijgen onze 06-nummers. Hebben ze die nummers niet, dan zorgt een andere collega voor direct contact. Dat doen we omdat we betrokken en heel transparant zijn. Ongeloofwaardig? Vraag het onze klanten – zij zullen het bevestigen!

We hangen het principe van ‘Dienend Leiderschap’ aan. Dat past mooi bij onze ambitie: de beste IT-service provider van Nederland te blijven. Voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Als Best Workplace mogen we ons al meer dan vijf jaar de beste IT-werkgever in de Randstad noemen. Daar zijn we erg trots op. We nemen ons vak buitengewoon serieus, maar zorgen dat er ook voldoende tijd is voor leuke dingen.

Toch vinden we het ook belangrijk bescheiden te blijven. Als er een klant voor ons kiest, vieren we pas feest als het project – op tijd en binnen budget – is opgeleverd en we breed lachende klanten hebben. Alleen ‘heel, heel erg goed’ is voor ons goed genoeg. Maar als dat is gelukt, dan vieren we onze successen en delen we ook de winst met het voltallige personeel. En ook al zijn we gefascineerd door technologie, we realiseren ons terdege dat systemen er zijn om mensen te ondersteunen – en niet andersom. Zo proberen we al 25 jaar iedere dag de (IT-)wereld een beetje beter te maken.