Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Onze oplossingen

Intermax zorgt voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud. We leveren diensten voor het creëren van een veilige desktop, en verzorgen ook de uitrol en het onderhoud van applicaties en de bijbehorende dataplatformen. Daarbij bouwen en onderhouden we onderliggende cloud-infrastructuren en -platformen en zorgen we voor de bijbehorende connectiviteit. 

 

Cloud Infrastructuur

Welk type cloud pas het best bij uw behoefte? Intermax helpt met een migratie naar de juiste cloud en biedt de juiste rekenkracht, dataopslag en verbindingen in een ‘betalen naar gebruik’model. 

IT Operations

Workloads in de cloud hebben het juiste beheer nodig om veilig en beschikbaar te blijven. Onze mensen en tools zorgen hiervoor. Besteed ITbeheer taken aan ons uit en focus zelf op de toegevoegde waarde voor uw eigen organisatie. 

Managed Applicaties

Wij ontzorgen u voor uw gehele EPD of andere kritische applicatie. Cloud native of meer traditioneel, Intermax zorgt voor de juiste combinatie van infrastructuur, connectiviteit, certificeringen en beheer op maat. 

Platformdiensten

Onze platformdiensten zijn de bouwstenen in een groter geheel van data en microservices. Gebruik Kubernetes, Elastic Stack of machine learning-gebaseerde dataanalyse oplossingen, zonder zorgen over de onderliggende infrastructuur en voor de juiste werking van alle componenten.

Security & Compliance

Met steeds meer SaaS, cloud en andere derde partijen die een rol spelen in uw ITlandschap, is het cruciaal dat uw organisatie “in control” is op het gebied van security en compliance. Intermaxhelpt kwaadwillenden buiten de deur te houden, en actie te ondernemen wanneer er toch iets gebeurt. 

De Veilige Desktop

Uw medewerkers willen gemak en snelheid; op elk soort device en op elke willekeurige locatie. Daarbij willen ze alle werk-gerelateerde applicaties en data tot hun beschikking hebben. Maar dat moet wel veilig en beheersbaar.

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?