Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Onze oplossingen

Security & Compliance

Een veilige infrastructuur is vandaag de dag geen vanzelfsprekendheid; berichten over cybercriminaliteit zijn aan de orde van de dag. De risico’s zijn groot, ook door de toenemende complexiteit van technologie-infrastructuren. Daarnaast moet u voldoen aan steeds uitgebreidere wet- en regelgeving. Intermax helpt u deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Security  

Honderd procent veiligheid is een illusie. Wat wel kan, is de risico’s drastisch terugdringen. Wij helpen u daarbij met een breed dienstenpakket, gericht op het continu versterken van uw IT-omgeving. Van anti-DDOS-voorzieningen tot security hardening en van pentesten tot security monitoring; al onze diensten helpen de beschikbaarheid van uw data en applicaties te waarborgen, en uw organisatie compliant te werken.   

Compliancy 

Om te kunnen voldoen aan de steeds strengere normen die overheden en toezichthouders opleggen, is een solide IT-omgeving een vereiste. Alleen dan is een effectief Risk & Compliance-beleid goed vorm te geven en uit te voeren. Zonder zo’n beleid loopt u al snel de kans boetes te krijgen of imagoschade op te lopen. Intermax helpt bij uw governance- en compliance-vraagstukken. Wat ons betreft gaat dat ook verder dan alleen compliant zijn; werken aan Risk & Compliance biedt ook kansen voor innovatie en het verder versterken van de efficiency.  

Security & Compliance

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?