Resources

Blogs

Onze passie voor techniek en servicegerichtheid, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, helpen ons de – steeds complexer wordende – IT-materie toegankelijk te maken voor onze klanten. Lees hier op welke manieren we dit allemaal doen.

 

De 5 onmisbare stappen voor meer grip op IT in de zorg

De 5 onmisbare stappen voor meer grip op IT in de zorg

Speciaal voor zorgorganisaties in Nederland hebben we een IT-special ontwikkeld: 5 onmisbare stappen voor meer grip op IT. Wij geloven dat zorginstellingen hun tijd moeten kunnen besteden aan het verlenen van de beste zorg en het ondersteunen van zorgprocessen, niet aan tijdrovende IT-zaken. Met ons e-book helpen wij zorgorganisaties een stapje op weg aan de hand van 5 thema’s. Je kunt hier het e-book downloaden.

Lees meer
Managed HIX EPD dienstverlening

Managed HIX EPD dienstverlening

Het beheer en onderhoud van een (HIX) EPD in de zorg is een complexe zaak. Het vraagt veel expertise op het gebied van zaken als connectiviteit, security en monitoring. Speciaal om alle uitdagingen rondom uw EPD omgeving het hoofd te bieden, biedt Intermax een Managed...

Lees meer
Over immersion cooling: servers koelen en warmte winnen

Over immersion cooling: servers koelen en warmte winnen

Immersion cooling, een innovatieve koeltechniek, biedt een veelbelovende, duurzame manier om met minder energieverbruik meer warmte op te wekken. Om deze techniek verder te onderzoeken, zijn we samen met NorthC Datacenters in Rotterdam Zestienhoven en Ixora (producent van innovatieve koeltechnieken) een praktijktest aan het voorbereiden.

Lees meer

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?