Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sectoren

Vanuit onze passie voor techniek en servicegerichtheid, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, richten we ons op sectoren waar veiligheid en beschikbaarheid van IT cruciaal zijn. We werken voornamelijk voor de volgende sectoren: 

Zorginstellingen

Met een solide ICT-basis voor uw zorginstelling kunt u ervoor zorgen dat uw collega’s zich meer en beter focussen op wat écht belangrijk is: het leveren van goede zorg. Intermax biedt zorginstellingen een breed dienstenpakket, om alle processen te ondersteunen – van EPD tot zorgportaal en van werkplek tot netwerkmonitoring. 

Ziekenhuizen

In de ziekenhuissector heeft u te maken met allerlei uitdagingen. Tegelijkertijd wilt u inspelen op innovaties als e-health. Intermax combineert jarenlange ervaring in de zorg met een breed dienstenpakket, waarmee ziekenhuizen al hun processen kunnen ondersteunen.

Vitale infrastructuur

De functie van bedrijven in de vitale infrastructuur is evident: zonder stroom, drinkwater of toegang tot het betalingsverkeer ligt onze maatschappij stil. Organisaties binnen dit domein kennen daarmee als geen ander het belang van een betrouwbare en veilige IT-basis. Intermax helpt deze organisaties met een compleet aanbod van IT-diensten.

ISV’s

Innovatie is voor iedere ISV cruciaal. Alleen door te innoveren kunnen zij voorop blijven lopen in de markt. De investeringen in capaciteit – om continu te innoveren op bijvoorbeeld gebieden als containerisatie of data-analyse en -visualisatie – kunnen echter behoorlijk oplopen. Intermax voorziet ISV’s in hulp bij deze uitdagingen.

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?