Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Onze oplossingen

Managed Applicaties

Zonder applicaties staat uw organisatie stil. Daarom steekt u de nodige tijd en middelen in uw applicatiebeheer. Dat betekent wel dat andere activiteiten op applicatiegebied soms in de verdrukking komen. Denk aan innovatie en de inzet van nieuwe technologieën, die uw applicaties effectiever en efficiënter kunnen maken. 

Maximale uptime realiseren 

Met onze Managed Applications-dienst maakt u uw applicatiestack snel, beschikbaar en veilig. Terwijl Intermax – op basis van tientallen jaren kennis en ervaring – uw applicaties beheert, richt u zich op ontwikkeling en innovatie. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het uitrollen van nieuwe applicaties of het updaten van bestaande. Het doel: maximale uptime van uw applicaties. 

De voordelen van Managed Applications van Intermax: 

  • Hogere beschikbaarheid en betere prestaties, dankzij consistent beheer op basis van jarenlange ervaring en best practices.  
  • U creëert intern meer ruimte voor noodzakelijke ontwikkeling en innovatie. 
  • Meer kwaliteit van uw applicaties zorgt voor meer productiviteit en een effectievere inzet van uw applicatiestack. 

 

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?