Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

over Intermax

Over ons

Ontdek De Intermax Manier

We zijn – als 1 van de weinige IT-organisaties in Nederland – nog in handen van onze oprichter. Al ruim 28 jaar onafhankelijk en authentiek. Dat heeft alles te maken met onze visie: wij geloven dat de beleving van de mensen die onze IT-oplossingen gebruiken, minstens net zo belangrijk is als de technische oplossing zelf. Weten wat ons nog meer bijzonder maakt?  

Onze certificeringen

We beloven resultaat en maken beloftes waar.

Ons volledige primaire proces voldoet aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit, milieu, beveiliging, continuïteit en betrouwbaarheid. Dat is één van de zaken die ons uniek maakt.

Intermax en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij alles wat we doen werken we zo maatschappelijk verantwoord en duurzaam mogelijk.

Op allerlei manieren proberen we de negatieve effecten van onze bedrijfsvoering te beperken. Zo proberen we de kwaliteit van ons leefmilieu en onze werkomgeving positief te beïnvloeden. Meer weten over hoe we dit doen?

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?