Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Resources

Onze passie voor techniek en servicegerichtheid, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, helpen ons de – steeds complexer wordende – IT-materie toegankelijk te maken voor onze klanten. Lees hier op welke manieren we dit allemaal doen.

Over immersion cooling: servers koelen en warmte winnen

Over immersion cooling: servers koelen en warmte winnen

Immersion cooling, een innovatieve koeltechniek, biedt een veelbelovende, duurzame manier om met minder energieverbruik meer warmte op te wekken. Om deze techniek verder te onderzoeken, zijn we samen met NorthC Datacenters in Rotterdam Zestienhoven en Ixora (producent van innovatieve koeltechnieken) een praktijktest aan het voorbereiden.

Lees meer

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?