Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Onze oplossingen

Platformdiensten

Als ISV wilt u continu innoveren op gebieden als containerisatie of data-analyse en -visualisatie. Dat kan behoorlijke investeringen vereisen in capaciteit. Tegelijkertijd is innovatie cruciaal om voorop te blijven lopen en de time-to-market van een applicatie te versnellen. 

Pay-as-you go 

Intermax helpt hierbij met een reeks as-a-service-diensten; op basis van het pay-as-you-go-principe kunt u bij ons Intermax Kubernetes- of Elastic Stack-diensten afnemen. Wij hosten deze platforms in Nederland op onze eigen infrastructuur. U kunt deze diensten op basis van een white label-aanpak afnemen en voor uw klanten inzetten.    

De voordelen van platformdiensten van Intermax:  

  • U hoeft niet zelf te investeren in Kubernetes of Elastic Stack, of in capaciteit om met deze oplossingen de slag te gaan.  
  • U kunt afhankelijk van de vraag gemakkelijk op- en afschalen 
  • U bent verzekerd van optimale technische ondersteuning. Intermax heeft in de loop van de tijd brede kennis en expertise opgebouwd rond deze en andere oplossingen. Die zetten we dagelijks in om gebruikers maximaal te ondersteunen.  
  • U werkt op het eigen private-cloudplatform van Intermax. Daardoor beschikt u over alle voordelen van de nieuwste cloudtechnologie, zoals maximale schaalbaarheid en flexibiliteit, en zijn uw applicaties en data veilig en beschikbaar binnen de Nederlandse landsgrenzen. Hierbij is onze infrastructuur ondergebracht in Tier 3-datacenters, die optimale veiligheid en redundantie bieden. 

 

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?