Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Over Intermax

Meer over ons

Bij Intermax focussen we ons op lange termijnrelaties. We onderscheiden ons met de aandacht die we schenken aan die relaties; we willen uw verhaal écht begrijpen. Door goed te luisteren naar de ander – zowel in zakelijke als persoonlijke context -, realiseren we de beste IT-oplossingen.

Het is onze missie de IT van maatschappelijk cruciale organisaties beschikbaar en veilig te houden. De techniek die we daarvoor gebruiken is niet uniek – de manier waarop we de techniek inzetten voor onze klanten wel. Dat begint met onze focus op het aangaan van die langetermijnrelaties met onze klanten. We kennen onze klanten persoonlijk; we kennen het verhaal achter hun organisatie, maar ook de mensen die er het werk doen. Met aandacht zoeken we uit wat hen beweegt, wat hun belangen zijn en welke uitdagingen ze hebben. Dit stelt ons in staat hen nog beter te helpen. 

Ook op deze manieren onderscheiden we ons van andere partijen:

We zijn deskundig in ons vakgebied en hebben verstand van wat we verkopen. We houden die kennis up-to-date, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen blijven bieden. Onze certificeringen onderschrijven onze kennis en kunde.  

We zijn 100% Nederlands; alle data staat bij ons op Nederlandse bodem, Nederlands is onze voertaal, onze eigenaar en aandeelhouders zijn Nederlands en we zijn uitsluitend actief in Nederland. Dit alles combineren we met een nuchtere, typisch Rotterdamse houding. 

Winst is voor ons niet het belangrijkste doel van onze dagelijkse praktijk; we willen ook graag een maatschappelijke impact maken. Daarom voeren we een actief milieu- en duurzaamheidsbeleid, besteden we tijd aan maatschappelijke initiatievenonder andere op het gebied van onderwijs –, en werven we actief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

We werken voor organisaties die cruciaal zijn voor onze maatschappij; hun data moet écht veilig staan. Dat realiseren we met onder andere onze talrijke certificeringen, een breed aanbod aan securitydiensten, maar ook door transparant te communiceren over veiligheidslekken.   

Intermax en Avisi bundelen krachten

Onze missie

Intermax helpt organisaties – voor wie de veiligheid en beschikbaarheid van hun data en applicaties cruciaal zijn – bij het ondersteunen van hun digitale continuïteit en veiligheid door de inzet van robuuste, bewezen technologie. Samen helpen we hen de juiste keuzes te maken bij hun digitale uitdagingen.

We zijn transparant en betrokken en richten ons sterk op concrete resultaten. Met diepe en brede expertise en een sterke passie voor technologie leveren we servicegerichte oplossingen, die complexe IT-vraagstukken toegankelijk en begrijpelijk maken. Het gaat ons altijd om een langdurige en duurzame klantrelatie op basis van een hecht partnership.

Onze visie

Technologie biedt organisaties enorme kansen, maar ook tal van uitdagingen. Innovatie zorgt voor nieuwe mogelijkheden, maar kan ook de complexiteit van de IT-omgeving vergroten. En dat leidt gemakkelijk tot concessies aan veiligheid en beschikbaarheid van data en applicaties. 

Daarom is het essentieel om de juiste keuzes te maken. Dat vereist niet alleen veel technologische kennis en expertise, maar ook de juiste aanpak. Wij geloven dat het bij de inzet van technologie om meer gaat dan alleen de juiste techniek. Net zo belangrijk is de beleving van de mensen die de oplossingen gebruiken. Het succes van elk technologieplatform is uiteindelijk afhankelijk van de gebruiker. Daarom werken we bij al onze projecten altijd nauw samen met de klant en zijn gebruikers. Alleen dan is de juiste balans te vinden tussen investeringen, veiligheid, beschikbaarheid en beleving.

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?