Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Onze oplossingen

IT Operations

Als specialist in een sector waar veiligheid en beschikbaarheid van IT cruciaal zijn, weet u hoe belangrijk een solide IT-basis is. Tegelijkertijd wordt uw IT-omgeving met de dag omvangrijker en complexer. Goed en effectief beheer vereist kennis en expertise, die op deze krappe arbeidsmarkt maar nauwelijks te vinden zijn.  

Met Managed Operations biedt Intermax de oplossing. Wij zorgen voor het beheren van uw volledige IT-omgeving zodat deze altijd veilig, beschikbaar en up-to-date is. Dit omvat een breed scala aan diensten, denk aan beheer en support van OS, applicaties, firewalls en netwerk, patching, back-ups, monitoring, het oplossen van incidenten en het doorvoeren van changes. 

De voordelen van Managed Operations van Intermax: 

  • U profiteert van een zorgeloze inzet van uw IT. 
  • Uw infrastructuur is altijd up-to-date. 
  • U werkt met een partner met meer dan 25 jaar ervaring in het beheren van complexe IT-omgevingen.  

Managed Operations

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?