Intermax start een nieuw partnership met ICT-dienstverlener Unica ICT Solutions voor de EPD-omgeving van Revant, hét medisch expertisecentrum voor specialistische revalidatie in West-Brabant en Zeeland. Intermax host en beheert voor minimaal vier jaar de EPD-omgeving van Revant. Op 1 november werd hiervoor de handtekening gezet.

In navolging van het hernieuwde contract tussen Revant en Unica ICT Solutions (zoals in oktober werd getekend) formaliseren nu ook Sander Winthagen (managing director Intermax) en Dennis van de Burgt (directeur Business Development & Marketing Unica ICT Solutions) de samenwerking tussen beide bedrijven over de dienstverlening voor Revant.

Sander Winthagen zegt hierover: “Wij vinden het geweldig dat Unica voor Intermax kiest. Het bevestigt dat wij een solide en betrouwbare partner zijn voor het beheren en hosten van EPD-omgevingen. Naast onze bewezen expertise in EPD-omgevingen, sluiten onze bedrijven goed op elkaar aan wat betreft de visie over de hoogst haalbare beschikbaarheid en veiligheid van IT-dienstverlening voor Revant.”

Een duurzaam partnership met Intermax is voor Unica ICT Solutions een belangrijke keuze. “Voor Revant gaan we komende jaren een stap verder in de digitalisatie. Dat houdt in dat wij kiezen voor partners die hierin mee kunnen gaan en ook begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit met Intermax lukt”, zo verwoordt Dennis van de Burgt.

Intermax en Unica formaliseren samenwerking

Foto van links naar rechts: Sander Winthagen (Managing Director, Intermax), Dennis de Hoog (Service Manager, Intermax), Roger Schmitz (Business Developer Zorg Unica ICT Solutions), Dennis van de Burgt (directeur Business Development & Marketing Unica ICT Solutions)

Inhoudsopgave