Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sectoren

ISV’s

Innovatie is voor uw ISV cruciaal. Alleen door continu te innoveren blijft u voorop lopen in de markt. Uw doel: zo snel mogelijk de allerbeste applicatie of software voor uw klanten opleveren. De investeringen in capaciteit om te innoveren – bijvoorbeeld op het gebied van containerisatie of data-analyse en -visualisatie – kunnen echter behoorlijk oplopen.

Intermax voorziet ISV’s in hulp bij deze en meer uitdagingen, met onder andere een reeks platformdiensten. Op basis van het pay-as-you-go-principe nemen ISV’s Kubernetes- of Elastic Stack-diensten bij ons af. Wij hosten deze platforms in Nederland op ons eigen private cloud platform van Intermax. Daardoor beschikken zij over alle voordelen van de nieuwste cloudtechnologie, zoals maximale schaalbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast zijn applicaties en data veilig en beschikbaar binnen de Nederlandse landsgrenzen. Onze infrastructuur is ondergebracht in Tier 3-datacenters, die optimale veiligheid en redundantie bieden.

Gemakkelijk capaciteit op- en afschalen

Dit alles betekent dat een ISV niet hoeft te investeren in een Kubernetes of Elastic stack, of in de capaciteit om deze oplossingen te onderhouden. Op- en afschalen van capaciteit gaat met onze oplossingen en op onze private cloud gemakkelijk. Daarbij bent u verzekerd van optimale technische ondersteuning, dankzij de jarenlange ervaring, kennis en kunde van Intermax op dit gebied. We streven altijd naar een lange termijnsamenwerking en -partnership, zodat we onze dienstverlening optimaal op de situatie van uw ISV aan kunnen laten sluiten.     

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?