Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sectoren

Vitale infrastructuur 

De functie van bedrijven in de vitale infrastructuur is evident: zonder stroom, drinkwater of toegang tot het betalingsverkeer ligt onze maatschappij stil. Organisaties binnen dit domein kennen daarmee als geen ander het belang van een betrouwbare en veilige IT-basis.

Intermax helpt deze organisaties met een compleet aanbod van IT-diensten. We dekken de gehele keten af – van cloud infrastrucutuur tot ingerichte werkplekken. Bij al onze diensten staan veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Dat vertaalt zich niet alleen in een groot aantal certificeringen, maar ook in het gebruik van Tier 3-datacenters en de inzet van ‘Secure by Design’-technologie.  

Onze diensten voor de vitale infrastructuur passen naadloos in onze missie om organisaties met een sterk maatschappelijk karakter te helpen bij het realiseren van (digitale) continuïteit. Zo kunnen zij aan hun maatschappelijke taken voldoen en zorgen voor welzijn en vooruitgang. 

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?