Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Al 35 jaar helpt CCS klanten uit de verzekeringsmarkt met telkens weer innovatieve softwareoplossingen.

Naast de producten Level (back-office oplossing) en Roundcube (mid-office oplossing) lanceerde het bedrijf ook Marketplace, een platform dat adviseurs, volmachtpartijen en verzekeraars de mogelijkheid biedt om via één portaal uiteenlopende diensten van diverse partners af te nemen. Zo kunnen zij hun dienstverlening snel en gemakkelijk vernieuwen en uitbreiden, om vervolgens de toegevoegde waarde voor hun eigen klanten te kunnen vergroten. Vraag en aanbod wordt zo samengebracht op Marketplace, dat kan worden gezien als een totaaloplossing die bestaat uit een combinatie van innovatieve software en cloudtechnologie. Het betekent een belangrijke ontwikkeling voor CCS zelf, en voor de over het algemeen conservatieve markt waarin het bedrijf zich begeeft, waarbij de mogelijkheid wordt geboden aan klanten meer relevante dienstverlening aan te bieden en zo ook eindklanten verder te ontzorgen.

De samenwerking

CCS vertrouwt daarbij op Intermax voor een stabiele en goed presterende cloudomgeving. Deze samenwerking begon in 2013, toen CCS een Request for Information (RFI) uitschreef onder ongeveer 15 partijen, waaronder Intermax. Vanuit deze procedure werd Intermax als preferred service provider geselecteerd voor de private cloudomgevingen van de relaties van CCS. Belangrijke punten voor dat besluit waren onder andere:

  • De professionaliteit (in de vorm van de certificeringen op de Intermax dienstverlening)
  • Het hoge kennisniveau van Intermax
  • De betrouwbaarheid van de aangeboden omgevingen van Intermax

Ook na het project waar de RFI voor was uitgeschreven, is er veel aandacht geweest om de samenwerking tussen CCS en Intermax verder te verbeteren. Dit traject gaf zoveel vertrouwen dat er nieuwe prospecttrajecten werden gestart om samen tot een goede propositie – en nog betere samenwerking – te komen.

“Intermax heeft zich in de afgelopen vijf jaar bewezen als betrouwbare partner van CCS. De focus die Intermax heeft en de manier waarop ontwikkelingen op technisch en security vlak worden bijgehouden, vergroten ons vertrouwen.”

Max Speur

Naast dat CCS-klanten ontzorgd kunnen worden op het gebied van techniek en infrastructuur, heeft CCS dankzij de samenwerking met Intermax nu ook een eigen cloudomgeving waarin zowel de CCS Level applicatie als het nieuwe Marketplace worden aangeboden. Zo kan CCS de eigen dienstverlening uitbreiden.

Een belangrijke opdracht van CCS aan Intermax was om te blijven acteren als partner binnen de samenwerking. CCS noemt daarbij de openheid in communicatie als essentiële component voor de huidige vertrouwensrelatie, waardoor we samen hoogwaardige dienstverlening bieden die beide partijen bovendien blijven verbeteren.

De voordelen voor CCS

  • Stabiele private cloudoplossing met uitstekende performance voor de CCS-klanten
  • Securityzaken worden proactief opgepakt
  • Een samenwerking die mogelijkheden biedt om de technische oplossingen van CCS te blijven verbeteren
  • Prettig en gemakkelijk contact met het professionele Intermax team

Inhoudsopgave