Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Resources

Cases

Onze passie voor techniek en servicegerichtheid, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, helpen ons de – steeds complexer wordende – IT-materie toegankelijk te maken voor onze klanten. Lees hier op welke manieren we dit allemaal doen.

Alrijne besteedt IT-infrastructuur uit aan Intermax

Alrijne besteedt IT-infrastructuur uit aan Intermax

Alrijne, een organisatie met meerdere ziekenhuislocaties en verpleeghuizen, is een samenwerking aangegaan met Intermax. Intermax wordt verantwoordelijk voor verschillende onderdelen van de IT-infrastructuur, waaronder de cloud infrastructuur, de connectiviteit, de lokale infrastructuur en het beheer van de werkplekken.

Lees meer
Case: Alphatron Medical

Case: Alphatron Medical

Als twee vooruitstrevende bedrijven met de focus op de zorgbranche passen de producten en diensten van Alphatron Medical en Intermax goed bij elkaar. Lees er meer over in deze case.

Lees meer
Case: Archive-IT

Case: Archive-IT

Toen Archive-IT op zoek ging naar een nieuwe IT-partner, wilde het bedrijf een betrouwbare IT-dienstverlener met korte lijnen om snel te kunnen schakelen voor de hosting van haar SaaS-oplossingen.

Lees meer
Case: CCS

Case: CCS

Deze samenwerking begon in 2013, toen CCS een Request for Information (RFI) uitschreef onder ongeveer 15 partijen, waaronder Intermax. Vanuit deze procedure werd Intermax als preferred service provider geselecteerd.

Lees meer
Case: Cleverbase

Case: Cleverbase

Cleverbase zocht een betrouwbare en Nederlandse partner die met hen mee kon denken over een goede inrichting van de IT-infrastructuur. Op aanraden van een andere klant vonden ze in Intermax de juiste partij.

Lees meer

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?