Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft de samenwerking met managed IT-servicesbedrijf Intermax verlengd met vijf jaar. De IT-omgeving van alle locaties van Noordwest Ziekenhuisgroep blijft daarmee ondergebracht op de – speciaal voor de zorgsector ontwikkelde – Intermax HealthCloud. Ook heeft Intermax alle cloud-werkplekken binnen Noordwest Ziekenhuisgroep in beheer. Het eerste contract werd drie jaar geleden afgesloten.

De solide en snelle infrastructuur – met zeer hoge beschikbaarheid – van de Intermax HealthCloud zorgt ervoor dat applicaties en data optimaal beschikbaar zijn. Jurgen Sernee, lid raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep: “De zorg wordt steeds complexer, de technologie ontwikkelt snel en onze afhankelijkheid van IT neemt toe. Noordwest Ziekenhuisgroep kan niet zonder een stabiele en schaalbare ICT-infrastructuur. Onze medewerkers moeten snel en flexibel kunnen werken, maar het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat we werkprocessen – en de daarbij benodigde IT – snel kunnen aanpassen aan veranderende strategie of marktvraag. We zijn blij dat we de goede samenwerking met Intermax kunnen verlengen.”

Onze medewerkers moeten snel en flexibel kunnen werken, maar het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat we werkprocessen – en de daarbij benodigde IT – snel kunnen aanpassen aan veranderende strategie of marktvraag. We zijn blij dat we de goede samenwerking met Intermax kunnen verlengen.

Jurgen Sernee, lid raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep
Links: Sander Winthagen, rechts: Jurgen Sernee

Borgen digitale continuïteit en veiligheid centraal

Sander Winthagen, managing director Intermax: “Het is onze missie de digitale continuïteit en veiligheid van cruciale maatschappelijke organisaties – zoals Noordwest Ziekenhuisgroep – te realiseren en te borgen. We willen daarbij altijd een langdurige en duurzame relatie met onze klanten opbouwen. Daarom vinden we het belangrijk om onze klanten écht te begrijpen, door oog te hebben voor zowel de techniek als de menselijke kant van ons werk – zij moeten veilig en snel kunnen werken. Dat Noordwest Ziekenhuisgroep nu ons contract verlengt met 5 jaar is voor ons daarom een grote blijk van vertrouwen, waar we enorm trots op zijn.”

Inhoudsopgave