Onze oplossingen

Cloud infrastructuur

Cloudtechnologie biedt allerlei voordelen: meer flexibiliteit, hogere beschikbaarheid, meer veiligheid en flexibele betalingsmodellen. Tegelijkertijd zijn er tal van lastige keuzes te maken. Dat geldt zeker als u actief bent in sectoren waar betrouwbaarheid en security extra zwaar tellen: welk type cloud past het best bij uw organisatie? Waar komt uw data precies te staan en hoe veilig zijn ze eigenlijk?   

Wij geven op deze en andere vragen antwoord met ons aanbod aan cloud infra-diensten. Daarbij gebruiken we een combinatie van onze eigen Intermax Cloud met de public cloud van Microsoft. Door deze combinatie bent u als organisatie maximaal flexibel. U profiteert van schaalbaarheid en betrouwbaarheid van een hybride cloudplatform dat hoogbeschikbaar is en altijd volledig up tot date is als het gaat om de nieuwste, bewezen technologie.       

Optimale beschikbaarheid en veiligheid  

De Intermax Cloud is een private cloud-platform dat ondergebracht is in Tier 3-datacenters in Nederland. Uw data blijft op Nederlands grondgebied. De datacenters beschikken over alle vereiste certificeringen, waarbij duurzaamheid voor ons een cruciaal aspect is.  

Cloud infra

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Klaar voor veilige en beschikbare IT op de Intermax manier?