Oplossingen

Intermax HealthCloud

De Intermax HealthCloud combineert de flexibiliteit en snelheid van de public cloud met de veiligheid van een managed private omgeving en is specifiek en uitsluitend voor zorginstellingen. De HealthCloud speelt in op de vraag vanuit de zorgbranche naar flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbeheersing van de ICT-infrastructuur. Intermax biedt met de HealthCloud een 100% Nederlandse oplossing voor zorginstellingen. De IT-organisatie moet kunnen blijven functioneren zoals gewend en langzaam richting cloudtechnologie kunnen groeien, zonder dat er grote investeringen gedaan hoeven te worden. De HealthCloud is daarmee een direct antwoord op de vragen vanuit de zorgbranche.

Zorginstellingen kunnen met de HealthCloud klein starten en cloudtechnologie inzetten als flexibele schil voor hun organisatie, of juist direct de volledige interne omgeving door Intermax in beheer laten nemen. Daarbij zitten gebruikers niet vast aan langlopende contracten maar betalen zij naar gebruik en kunnen zij maandelijks op- of afschalen, bijvoorbeeld voor tijdelijke projecten, na applicatierationalisatie of om kosten te besparen wanneer de marktprijzen dalen. Bovendien zijn diensten als encryptie, disaster recovery en hyper-converged technologie standaard inbegrepen.

Voordelen van de HealthCloud

  • Uw data staat extreem veilig en blijft 100% in Nederland.
  • De voordelen van de public cloud, gecombineerd met de optimale security van een managed private cloud.
    Volledig en het best gecertificeerd (ISO 27001, NEN 7510, ISO 22301, ISO 20000, DigiD 2.0, ISAE3402, SOC2).
  • Volledig transparante kosten dankzij een pay-as-you-use model.
  • Ontwikkeld op verzoek én naar de wensen en eisen van de zorgsector.
  • Ons pay-as-you-use model staat maandelijks flexibel op- en afschalen toe; krimpen is dus ook mogelijk.
  • Alleen zorgpartijen kunnen aansluiten op de HealthCloud, dus er is geen sprake van mening met niet-zorgpartijen.

Intermax heeft ruim 20 jaar ervaring als partner in verschillende zorgsectoren. We werken intensief samen met en voor 17 grote zorggerelateerde instellingen en beheert specifieke zorgsoftwareapplicaties van onder andere Alphatron Medical, Minddistrict, Careweb, Chipsoft, Funatic en Forcare.