Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

We zijn trots om aan te kondigen dat i³ groep nu ook onderdeel is van IMG. Met deze overname bundelen Intermax en i³ groep de krachten om innovatieve IT-oplossingen te leveren aan organisaties die maatschappelijk gezien cruciaal zijn, zoals de zorg en andere vitale sectoren.

De diensten van i3 zijn een mooie aanvulling op de diensten van Intermax. Sander Winthagen (Managing Director Intermax): “Samen met i3 kunnen we organisaties nog beter ondersteunen in hun IT beschikbaarheids en veiligheids vraagstukken: Op klant locatie met een eigen infrastructuur, in de Intermax Cloud of in de publieke cloud.”

Een gevestigde naam in IT-oplossingen

i³ groep, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, heeft een gevestigde reputatie opgebouwd in het ontwerpen en implementeren van complexe on-site IT- en storage infrastructuren, en breidt haar dienstverlening steeds meer uit naar managed services. Met een team van 22 professionals staat i³ bekend om haar innovatieve aanpak en klantgerichte dienstverlening. i³ groep zal zelfstandig blijven opereren binnen IMG.

100% Nederlands en onafhankelijk

Deze stap past binnen de strategie van IMG om te investeren in toonaangevende ondernemingen op het gebied van innovatieve Managed Services, Software as a Service (SaaS) en IT-beveiliging. Belangrijk is dat de groep 100% Nederlands en onafhankelijk blijft. We kijken uit naar de kansen die deze samenwerking met zich meebrengt voor de teams, onze klanten en partners.

Inhoudsopgave