Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax Cloudsourcing behaalde vorige week het ISO 20000 certificaat. Deze norm gaat over IT service management. De certificering geeft aan dat Intermax processen op het gebied van onder andere support, incidenten en changes volgens strikte internationale normen heeft geborgd en gestandaardiseerd binnen de gehele organisatie. DNV GL, een van de grootste certificatie-instellingen ter wereld, nam de audit af en verstrekte het certificaat.

De ISO 20000 standaard heeft een internationale scope en bevat een procesbenadering voor het opzetten, implementeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van een professioneel en gestructureerd IT service management systeem. Het continue verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening staat centraal binnen deze norm.

Gesneden koek

Ludo Baauw, algemeen directeur Intermax: “Dit certificaat geeft aan dat wat we eigenlijk al deden en voor ons gesneden koek is, nu ook officieel voldoet aan de strenge normen die ISO 20000 beschrijft. We werken binnen Intermax al jaren volgens ITILv3. Vrijwel al ons personeel heeft hier een opleiding voor afgerond. Dankzij deze ISO-certificering kunnen onze klanten nu bijvoorbeeld ook hun eigen auditors melden dat wij in het bezit zijn van dit belangrijke certificaat, dat scheelt hen veel tijd en moeizame discussies.”

“Dat we de audit glansrijk hebben doorstaan, was voor ons meer een bevestiging dan een verrassing,” vervolgt Baauw. “We zijn al 23 jaar een dienstverlenend bedrijf en hebben alle zaken en processen die nodig zijn om optimale service te kunnen bieden lang geleden doorgevoerd in het hele bedrijf. Deze manier van werken biedt ons de mogelijkheid om proactief in te spelen op de behoeftes, wensen en eisen van onze klanten. Je wilt als klant dat de service gewaarborgd is, zeker als je essentiële IT diensten uitbesteedt.”

Meest gecertificeerde managed hosting en cloudbedrijf van Nederland

Behalve de ISO 20000 certificering is Intermax in het bezit van de ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 en NEN 7510 certificaten. Ook beschikt het bedrijf over een ISAE 3402 type II en de DigiD TPM verklaring. Het volledige primaire proces van Intermax voldoet hiermee aan verschillende normen op het gebied van kwaliteit, milieu, beveiliging, continuïteit en betrouwbaarheid. In de nabije toekomst wordt ook een SOC2 verklaring toegevoegd. Het bedrijf kan zich hiermee het meest gecertificeerde managed hosting en cloudbedrijf van Nederland noemen.

Inhoudsopgave