Intermax heeft Karel van den Bos aangesteld als financieel directeur. Van den Bos is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de financiële strategie en zal op basis van cijfermatige analyses handvatten bieden voor nieuwe bedrijfsplannen en verbeterslagen. Dit draagt onder andere bij aan de ambitie van Intermax om klanten – met een persoonlijke aanpak – nog meer relevante inzichten te bieden.

Van den Bos is afkomstig van Air France-KLM, waar hij bijna tien jaar werkzaam was. In zijn laatste rol was hij als financieel directeur regio Middle – East gepositioneerd in Dubai, waar hij tot doel had om verschillende vestigingen samen te voegen tot één succesvol team. Tevens was hij financieel verantwoordelijk voor de commerciële en operationele activiteiten van beide airlines, en was hij het aanspreekpunt voor de juridische zaken en inkoop van grote contracten.

De financieel directeur is zeer enthousiast over zijn nieuwe functie. “Intermax heeft een warme bedrijfscultuur en veel aandacht voor verantwoord ondernemerschap, dat maakt het een zeer prettig bedrijf om voor en mee te werken. Intermax staat op het punt om een belangrijke groeifase aan te gaan, en ik ben heel gemotiveerd om de organisatie in deze transitie te ondersteunen en verder te helpen. Mijn achtergrond in business control en mijn ervaring met het optimaliseren van bedrijfsprocessen in samenwerking met verschillende stakeholders zal hier zeker bij helpen. Ik kijk er naar uit om dit samen te doen met de teams van alle bedrijfsonderdelen. Samen brengen we zo onze dienstverlening naar een nog hoger niveau.”  

Inhoudsopgave