Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax heeft de eerste plaats behaald in de Emerce top 100 van beste e-business bedrijven in 2023, in de lijst voor IT: managed service providers.

In de lijst van 2022 stond Intermax nog op een gedeelde tweede plek, met 5 sterren. Dit jaar voeren we de lijst aan met maar liefst 6 sterren! Voor de Emerce 100 beoordelen beslissers uit de online industrie de prestaties van dienstenleveranciers. Het is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal te behalen sterren is daarmee maximaal zeven. Dit jaar werden in totaal 559 bedrijven onderzocht, verdeeld over 55 categorieën. 

In totaal hebben bijna 2.000 respondenten het onderzoek ingevuld. Zij bepaalden voor vier criteria (kennis/know-how, prijs- kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit) een rangorde van belangrijkheid wat betreft de keuze van een aanbieder. Daarbij konden zij – om oneerlijke concurrentie te voorkomen – geen bedrijf beoordelen binnen de categorie waarin zij zelf werkzaam zijn. 

Inhoudsopgave