Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sinds 1 april heeft Intermax een nieuw kantoor erbij. Met dit kantoor – aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven – zetten we een belangrijke stap voor landelijke spreiding van onze kantoren, waardoor we makkelijker bereikbaar zijn voor klanten en collega’s uit die regio. Daarnaast zijn we dichter bij de High Tech Campus, waarmee we met jong talent en de universiteiten kunnen samenwerken aan nieuwe innovaties.

Sander Winthagen (Managing Director Intermax) vertelt: “Dit nieuwe kantoor past in onze visie dat we – ook als Corona straks voorbij is – zo min mogelijk naar werk in de file willen staan én dat we denken dat onze kantoren steeds meer een sociale functie krijgen. Daarnaast helpt dit nieuwe kantoor ons contact met de hogescholen en universiteiten uit de buurt te intensifiëren. Zo hebben we in Eindhoven al een samenwerking met de TU/e op het gebied van cybersecurity: ze zijn daar bezig met een eigen SOC dat mede door studenten wordt ontwikkeld en bemenst. Intermax levert het SIEM-platform dat door het SOC wordt gebruikt en verschillende Intermax-collega’s zetten met veel plezier hun expertise in om te helpen bij de ontwikkeling ervan.”

Inhoudsopgave