Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Sinds 1 januari 2021 is het voor vaste medewerkers van Intermax mogelijk om mede-eigenaar te worden van Intermax. Met de nieuwe Intermax participatieregeling kunnen zij tokens kopen die winstrechten geven op aandelen. Daar gebruiken we het platform van The Share Council voor.

CEO Ludo Baauw vertelt: “Onze mensen zijn ons grootste kapitaal, dus we zijn altijd op zoek naar manieren hen te betrekken bij alle aspecten van ons bedrijf en te belonen voor hun harde werken. Om hen écht mede-eigenaar van Intermax te maken, leek mij daarom extra mooi! We hebben al zo’n tien jaar een winstdeling, waarbij 10% van de winst gelijkwaardig wordt verdeeld onder het personeel.”

“Om de betrokkenheid nog een stap verder te brengen, zijn we op zoek gegaan naar een partij die ons kon helpen een Intermax participatieregeling optimaal in te richten”, vertelt Ludo. “Belangrijkste uitgangspunt daarbij was dat er een goede basis moest komen om iedereen – zowel Intermax als de Intermakkers – optimaal verder te laten groeien, zonder administratieve rompslomp.” De keuze is daarbij gevallen op The Share Council, een online platform voor medewerkersparticipatie. “We werken volgens het principe van Economisch Eigendom, waarbij collega’s meeprofiteren van de uitgekeerde winst (dividend) en een eventuele toename in de waarde van Intermax in de toekomst. En het mooie is – we dragen met z’n allen bij aan het realiseren van een mooie en gezonde winst, waar we dan samen ook de vruchten van kunnen plukken!”

Inhoudsopgave