In het Computable werkgeversonderzoek 2022 staat Intermax als ICT-werkgever op de eerste plaats in de categorieën gezondheids- en welzijnzorg, verzekeringen/assurantie en cloud computing & virtualisatie! 

Naast deze mooie uitslagen behaalden we nog meer mooie resultaten in dit onderzoek:

  • 13e op de totale lijst ‘ICT-werkgever’ (met een score van 9,1)
  • 4e voor maatschappelijke betrokkenheid
  • 4e in de categorie datacenters en hosting
  • 5e in de categorie infrastructuur, netwerken en netwerkbeheer
  • 3e in de categorie overheid

Ook topnoteringen voor Bizway

Ook Bizway – ons zusje uit de Intermax Group – scoorde een aantal topnoteringen, waaronder een eerste plek in de categorieën ICT en datacenters & hosting en tweede plekken in de categorieën cloud computing & virtualisatie en verzekeringen & assurantie.

Over het Computable werkgeversonderzoek

Het Computable werkgeversonderzoek meet hoe ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het doen als ICT-werkgever. Daarbij worden ook de specifieke branches en ict-onderwerpen waar de partijen zich mee bezig houden, onderzocht. Overall doen ict-organisaties het als ICT-werkgever opvallend goed; het gemiddelde cijfer voor organisaties lag bijna een halve punt hoger dan het onderzoek van vorig jaar.

Enigma Research voerde het onderzoek namens Computable uit. Uiteindelijk vulden 2.279 personen de vragenlijst volledig in. De Computable Career Guide met daarin alle uitslagen van het onderzoek is hier te vinden.

Inhoudsopgave