Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

Intermax staat als ict-werkgever op de eerste plaats in de branche ‘Gezondheids- en welzijnszorg’ van de Computable Career Guide van dit jaar. Voor deze gids onderzoekt Computable hoe ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het doen als werkgevers en beoordelen studenten, cursisten en trainees hun ict-opleider. Beide onderzoeken komen in samenwerking met Enigma Research tot stand. Voor het onderzoek kan iedereen die werkzaam is in een ict-functie zijn eigen werkgever beoordelen. Dit jaar verschijnt de tiende editie van deze gids.    

Naast de eerste plaats in de categorie zorg behaalden wij ook andere mooie resultaten in dit onderzoek:

Branche ‘Verzekeringen & Assurantiën: 2e plaats

Topic ‘Cloud Computing’: 2e plaats

Topic ‘Datacenters & Hosting’: 3e plaats

Onderzoeksgebied ‘Waardering voor prestaties’: 3e plaats

Ook bij zo’n topwerkgever in de zorg werken? We zoeken nieuwe collega’s! Ons volledige vacatureoverzicht is hier te vinden.

Inhoudsopgave