Met onze oplossingen zorgen we voor een veilig en beschikbaar IT-landschap, van werkplek tot de cloud.

We hebben onze oplossingen onderverdeeld in zes categorieën: 

 

 

We richten ons op organisaties voor wie veiligheid en beschikbaarheid cruciaal zijn. Zij zijn veelal werkzaam in de volgende sectoren: 

Wij geloven dat je met een nieuwsgierige houding het beste resultaat behaalt. Met die houding maken we complexe IT-materie toegankelijk. Lees er meer over in onze blogs, artikelen en cases:  

Lees op deze pagina’s meer over ons, onze klantbeloftes, onze certificeringen en de manieren waarop we duurzaam ondernemen:

“Intermax wil met IT de wereld elke dag een beetje mooier maken. Het bedrijf ondersteunt vooral ziekenhuizen en andere vitale sectoren. Die dienstverlening bleek tijdens de coronacrisis van levensbelang”, aldus CEO en oprichter Ludo Baauw. Hij vertelt aan Samantha Reilly, Sector Banker Technologie, Media en Telecom van ING hoe Intermax alle zeilen bijzet om klanten juist nu optimaal te laten presteren.

Het interview kunt u terugluisteren via deze podcast op Soundcloud.

“Als we iets hebben geleerd van deze periode, is het wel dat we best trots op onszelf mogen zijn. We hebben vaak de neiging om te denken: wat stellen wij nou voor? Maar in de coronacrisis kregen we op een presenteerblaadje dat wat wij doen heel relevant is.” Een inzicht uit 2020 is voor Ludo Baauw van Intermax Group dat zijn organisatie de bescheidenheid definitief van zich af mag werpen.

Lees het volledige interview van Ludo Baauw en Samantha Reilly hier.

Inhoudsopgave